Депутат, напуснал ИТН, се изказа за бившата си партия: Аз лично

...
Депутат, напуснал ИТН, се изказа за бившата си партия: Аз лично
Коментари Харесай

Георгиев, отцепил се от ИТН и минал към ПП: Време беше сами да признаят за какво са влезли в политиката - да рушат

Депутат, напуснал Има Такъв Народ, се изрече за някогашната си партия: 

" Аз персонално съм удовлетворен, че го направиха. Време беше сами да признаят защо са влезнали в политиката - да разрушават ". Това сподели в ефира на предаването „ Твоят ден ” на NOVA NEWS един от първите отцепници от Има Такъв Народ Георги Георгиев във връзка концепцията на Слави Трифонов за референдум за президентска или полупрезидентска ррепублика.

Той подсети, че допреди присъединяване на Има Такъв Народ в парламентарния живот формата на ръководство за тях не е била проблем. И когато са влезнали в политическия живот, са го открили. Според него, точно тъй като " главен проблем са те ". 

" На тези избори ще се явим от листите на Политическа партия – от Враца и София град ", сподели за себе си Георгиев, само че не пожела да показа дали е на избираемо място и отклони въпроса с отговор: " Времето ще покаже ". Кандидатурата му за народен представител е станала ясна последните две седмици, описа Георгиев, след което напомни, че още когато са обсъждали с Кирил Петков разновидностите за избавяне на държавното управление, той споделил, че стават част от тима на смяната и в случай че решат, могат да се включат в депутатските им листи.

На въпрос дали тогава предизвестието на Слави Трифонов, че по този начин отцепниците се купуват, Георгиев сподели: " Влязох в Има Такъв Народ, тъй като смятам, че не се съблюдават законите в страната и корупцията е норма на държание, норма на правене на бизнес в обществения бранш и това тръгнахме с Има Такъв Народ да променяме. И когато се оказа, че ръководителят на Има Такъв Народ обществено, пред цялото общество, показва по какъв начин няма да съблюдава закона за противопоставяне на корупцията, тъкмо Слави Трифонов да приказва за купени депутати, мисля, че няма никакъв смисъл ".

" От моите места в листата не значи, че ще стана народен представител ", добави Георгиев и върна описа си преди 45-ия парламент, когато по думите му претендентите на Има Такъв Народ били привиквани да подписват документи за милиони.

" Имаше една стаичка, където бяха Виктория Василева и Тошко Йорданов и всеки един от нас ходеше поотделно. Казаха ми, че с цел да мога да стана народен представител, би трябвало да подпиша документи за 5 млн. лв. ". Той изясни, че не е подписал нищо, не му били показани и въпросните документи. А на въпрос по какъв начин е станал народен представител отговори: „ Станах си ”.

Днес Георги Георгиев отива в родния си град Враца, с цел да бъде дружно с Политическа партия при внасянето на листата им там.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР